Godmorgon! Måste tipsa er om dessa suuuper goda frukostbullarna som jag brukar baka på helgen när tid och lust finns. Engla älskar det, precis som vi. De fiffiga är att de inte behöver jäsa utan innehåller bakpulver istället. (Jag har inte hakat på trenden att skippa gluten som ni ser). Det här behöver ni till ca 9 bröd: 5 dl vetemjöl (du kan ersätta en del med andra mjölsorter) 1 msk bakpulver 1/4 tsk salt 2 msk sirap 2½ dl vatten Gör så här: 1. Värm ugnen till 200 C. Klä en plåt med bakplåtspapper. 2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt sirap och vatten, rör om till en jämn deg. 3. Ta ut bollar av degen med hjälp av en sked och lägg på plåten. Forma runda med mjöliga händer. 4. Grädda i mitten av ugnen i 12-15 minuter. Servera nybakade med smör och ost.