Hjälp vad de sista dagarna bara spurtade iväg! De har varit fullt upp med besök, födelsedagsfirande, jobb (!!) och ja livet ni vet. I helgen var min kompis Lisa hos oss och vi invigde helgen med bubbel, plock och godaste smördegspizzan. Den passar perfekt som tilltugg, en hel rätt eller som för oss, en del av fredags-plocket. För er som är sugna att prova så kommer receptet här: En rulle smördeg 1 dl färskost 1 zucchini i tunna skivor 1 liten skivad rödlök 1 msk hackad rosmarin En burk med strimlade, marinerade kronärtskockor 1 ägg 2 dl riven parmesan Svartpeppar Dela smördegen i två bitar, vik upp kanterna. Bre på färskosten. Varva zucchini och rödlöken ovanpå. Toppa med rosmarin, kronärtskockor och sist parmesan. Pensla kanterna med uppvispat ägg och vrid några varv med pepparkvarnen. Grädda pizzorna i ugnen i 200 grader i ca 25 min. Sååå gott!