Jag skulle ljuga om jag sa att jag var någon fika-fantast eller om jag sa att jag älskar bakverk. Jag gör faktiskt inte det. Jag är mer utav en godis och choklad tjej! MEN är det fettisdag så är det och vem är väl jag att neka någon en semla? Jag hade faktiskt lyxen att en kompis kom över idag med hembakade semlor med vaniljkräm som är min favorit. Riktigt gott var det! För någon vecka sen hade jag om min kompis Ida våra barn hemma och hade en bakdag! Jag är sämst på att involvera mina barn i bakning och matlagning och får nästan panik av bara tanken. Men ibland får man göra undantag och givetvis ska barnen få kladda och testa. Jag fick bita mig i tungan både en och två gånger men det gick bra (allt pärlsocker i hela huset till trots). Chokladbollarna blev bara större och större mot slutet när barnen började tappa intresset som ni ser. Ingen var dock lyckligare än Blake som tryckte i sig en chokladboll lika stor som 6 normalstora. Den här dagen gjorde vi även ett försök på att baka egna semlor och jösses vad gott det blev! Jag känner själv att första meningen i detta inlägg börjar låta mer som en lögn än sanning. Men på riktigt, vilken skillnad det är på att göra egna och att köpa, det är knappt jämförbart. Vi använde oss av det här receptet som var riktigt bra och enkelt! Till något helt annat så måste jag tipsa er om veckans avsnitt av Inredningspodden som jag hade äran att gästa. Eller ja, Emelie gästade mig men iaf! In och lyssna med er. Vi diskutera mitt bästa köp, hållbarhet, hur jag tänker med färger och mitt bästa köp. Och massor mer såklart! Finns där poddar finns eller här.