Jag njuter verkligen av det faktum att Vinnie blivit en avsevärt mycket gladare bebis som nu kan sitta i sin Stokke Bouncer brevid mig på morgonen när jag lagar frukost och jollra. Jag kan knappt minnas hur det var de mornarna när jag inte ens kunde lägga ifrån mig honom utan panik och gallskrik. Det känns så avlägset nu och jag hoppas att de kan skänka lite tröst till er som är mitt uppe i den perioden och inte kan se bortom det, det vänder och livet kommer åter! Jag fortsätter min vandring genom min frukostbibel "Frukost hela dagen" och gjorde imorse en variant av deras granola med kakao. Sanslöst enkelt och så gott med ricotta och turkiskyoghurt, lite lönnsirap och blåbär! Jag längtar tills sommarsäsongen med färska bära nu. Jag skippade att blanda i de torkade frukterna och kokoschips mest för att Vinnie tröttnade, de blir till imorgon och jag tror nog de blir ännu godare då! Granola med kakao 1 l havregryn 2 dl skalade mandlar (jag tog spån då det var vad som fanns hemma). 2 dl pumpakärnor 2 dl solroskärnor 1 1/2 dl kokosfett 1/2 dl honung 1 tsk flingsalt 2 tsk kakao (2 dl torkad frukt och 2 dl kokoschips). Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop alla torra ingredienser utom kakao i en bunke. Smält kokosfett med honung och kakao. Häll över grynen och rör ihop. Lägg på en plåt med bakplåtspapper i 30 min, rör om efter halva tiden. Låt svalna och blanda med frukten och kokoschips!