Så här ser kål-landet ut just nu. För att se hur det såg ut för 28 dagar sedan så klicka er in till det här blogginlägget. Sådan enorm skillnad! Att ta med durkslaget ut och plocka detta är en sådan lyx! Nu är det verkligen full-on-kaos i vissa delar av rabatterna. Här har vi en. Kålrabatten. Mini Pak Choien har jag lärt mig att vi inte hinner med att plocka in och äta. Samma sak med blomkålen som ja, är i full blom. Det vi faktiskt äter av är Grönkålen och svartkålen. Detta är något jag helt klart kommer sats på nästa år. Denna är sådd tidigt i år och har således växt till sig väldigt bra redan! Jag har valt att inte skydda kålen och hittills har det gått bra! Detta är enkom av estetiska själ. Visst att tvestjärtarna har hittat dit men (pepparpeppar) inget annat. Vi får helt enkelt njuta av kålen så länge det varar! Stekt grönkål med flingsalt, zest och saften av en citron tillsammans med nykokt pasta och mängder av parmesan! SÅ gott!